Tratamente

Tratamente Dentare

Luy Esthetic Art

Asiguram tratamente stomatologice eficiente si minim invazive, folosind tehnologii de ultima generatie. La Clinica LUY ESTHETIC ART, sanatatea orala este supravegheata la toate categoriile de varsta, atat prin aplicarea tratamentelor profilactice, conservatoare, si ortodontice, cat si prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

Va oferim servicii complete care includ toate tratamentele specifice unei clinici moderne:

Profilaxie, Protetica, Ortodontie, Endodontie, Pedodontie, Parodontologie.

Suntem pregatiti mereu sa va oferim solutii de calitate superioara pentru problemele stomatologice. Pentru realizarea si mentinerea unui zambet frumos si sanatos lucram in colaborare cu dumneavoastra pentru creearea unui tratament personalizat.

Profilaxie

Clinica LUY ESTHETIC ART va ofera un set de proceduri care au ca scop prevenirea aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale. Microbii, bacteriile, alimentele bogate in zaharuri sau carbohidrati, dar si calitatea tesuturilor sunt 3 factori care influenteaza aparitia (…)

Protetica

 Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa de reconstructia si inlocuirea dintilor lipsa. Reconstructia este foarte importanta atat pentru impiedicarea multiplelor complicatii ale lipsei dintilor de pe arcada, cat si din punct de (…)

Ortodontie

 Ortodontia reprezinta latura stomatologiei care se ocupa cu alinierea si armonizarea pozitiei dintilor.

    La Clinica LUY ESTHETIC ART se fac tratamente stomatologice pentru remedierea unui zambet perfect (…)

Endodontie

    Clinica LUY ESTHETIC ART dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentelor endodontice, pentru a incerca sa salveze un dinte care a fost distrus in proportii mari. Specialistii nostrii efectueaza acest tratament in mod corespunzator, pentru a evita aparitia altor complicatii ce implica interventii mai complexe: rezectia apicala sau riscul de a pierde dintele.(…)

Pedodontie

 La Clinica LUY ESTHETIC ART prima consultatie se efectueaza la varsta de 1,6 – 2 ani pentru a depista carii incipiente. Tot aici, vor putea invata mai multe despre cum sa isi ingrijeasca dintii dar si sa previna afectiunile acestora.

Este foarte important pentru cei mici sa inteleaga importanta periajului dentar, deoarece dintii temporari contribuie la:(…)

Parodontologie

Clinica LUY ESTHETIC ART va ofera un set de proceduri care au ca    Clinica LUY ESTHETIC ART defineste parodontoza ca fiind rezultatul direct al placii dentare, care se depune pe suprafata dintilor, dar si in apropiere de marginea gingivala. Aceasta boala duce la pierderea dintilor, chiar daca ei sunt aparent sanatosi si nu prezinta carii. Edentatiile, afecteaza vorbirea, aspectul, dar (…)

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp