Terapie PRP (Platelet Rich Plasma) / sedinta - Luy Esthetic Art

< Estetica Faciala

    PRP (Plasma imbogatita in plachete)

 

    Asa zisa „Terapia lui dracula” sau denumirea medicala prp (plasma imbogatita in plachete) reprezinta o noua tehnica antiaging.

    Aceasta presupune luarea de sange, prelucrarea si adaugarea de vitamine si aminoacizi, iar apoi injectarea in fata, pentru acoperirea ridurilor.

    Inovatia a fost denumita terapia „Dracula”, deoarece se bazeaza pe recoltarea de sange.

 

    „Sangele este prelucrat, iar acesta este folosit nu numai la umplerea ridurilor de expresie, precum cele din jurul buzelor sau a ochilor. Aceasta terapie ajuta si la diminuarea anumitor semne, precum cicatricile”, in acelasi timp, procedura reda stralucirea pielii, fara a fi nevoie de alte interventii, precum exfolierea tenului cu ajutorul laserului. Aceasta interventie nu poate avea efecte negative asupra organismului uman, deoarece sangele este recoltat de la fiecare pacient in parte, iar vitaminele si aminoacizii adaugati nu afecteaza stratul dermic al pielii.

 

    Aceasta procedura stimuleaza si refacerea ADN-ului celular

    Conform presei britanice, „Terapia Dracula”, ce se numeste stiintific S3 (Stimulated Self Serum Therapy), si este considerata cea mai „fierbinte” noutate din domeniul tratamentelor cosmetice impotriva imbatranirii.

    Interventia nu este dureroasa ca atare pacientul va simti doar cateva intepaturi.

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Clinica Luy Esthetic Art

Powered by Optimus Plus