Terapie PRP (Platelet Rich Plasma) / sedinta

Luy Esthetic Art

PRP (Plasma imbogatita in plachete)

Asa zisa „Terapia lui dracula” sau denumirea medicala prp (plasma imbogatita in plachete) reprezinta o noua tehnica antiaging.

 Aceasta presupune luarea de sange, prelucrarea si adaugarea de vitamine si aminoacizi, iar apoi injectarea in fata, pentru acoperirea ridurilor.

 Inovatia a fost denumita terapia „Dracula”, deoarece se bazeaza pe recoltarea de sange.

 „Sangele este prelucrat, iar acesta este folosit nu numai la umplerea ridurilor de expresie, precum cele din jurul buzelor sau a ochilor. Aceasta terapie ajuta si la diminuarea anumitor semne, precum cicatricile”, in acelasi timp, procedura reda stralucirea pielii, fara a fi nevoie de alte interventii, precum exfolierea tenului cu ajutorul laserului. Aceasta interventie nu poate avea efecte negative asupra organismului uman, deoarece sangele este recoltat de la fiecare pacient in parte, iar vitaminele si aminoacizii adaugati nu afecteaza stratul dermic al pielii.

Aceasta procedura stimuleaza si refacerea ADN-ului celular

Conform presei britanice, „Terapia Dracula”, ce se numeste stiintific S3 (Stimulated Self Serum Therapy), si este considerata cea mai „fierbinte” noutate din domeniul tratamentelor cosmetice impotriva imbatranirii.

 Interventia nu este dureroasa ca atare pacientul va simti doar cateva intepaturi.

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp