Profilaxie

Profilaxie

Luy Esthetic Art

Clinica LUY ESTHETIC ART va ofera un set de proceduri care au ca scop prevenirea aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale.

 Microbii, bacteriile, alimentele bogate in zaharuri sau carbohidrati, dar si calitatea tesuturilor sunt 3 factori care influenteaza aparitia cariei dentare si bolii parodontale.

Pentru ca profilaxia dentara reprezinta cea mai importanta etapa in ingrijirea dintilor, recomandam ca aceasta sa inceapa inca din copilarie odata cu aparitia primilor dinti si apoi continuata toata viata.

 La Clinica LUY ESTHETIC ART gasiti urmatoarele metode de profilaxie:

– detartraj ultrasonic, periaj profesional, airflow – acestea sunt metode profilactice, prin care placa bacteriana, tartrul dentar, dar si coloratiile inestetice sunt indepartate de pe suprafata dintilor.

– sigilarea santurilor si fosetelor – previne depunerea placii dentare si a microbilor in santurile si fosetele molarilor si premolarilor. Este recomandat atat copiilor cat si adultilor deoarece previne aparitia cariilor.

– gutiere bruxism – sunt aparate dentare concepute sa protejeze dantura de frecarile involuntare in timpul somnului.

– fluorizarea – contactul direct al fluorului cu suprafata smaltului ii mareste eficacitatea. Deoarece este asimilat repede, contribuie la remineralizarea dintilor.

– control periodic – pot fi efectuate la 3 – 6 luni. Cu cat afectiunea este descoperita mai repede, cu atat este mai usor de tratat.

 

Stomatologie Pitesti

Profilaxie

teeth bracelet

Ortodontie

Stomatologie Pitesti

Endodontie

Stomatologie Pitesti

Pedodontie

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp