Ortodontie

Ortodontie

Luy Esthetic Art

Ortodontia reprezinta latura stomatologiei care se ocupa cu alinierea si armonizarea pozitiei dintilor.

 La Clinica LUY ESTHETIC ART se fac tratamente stomatologice pentru remedierea unui zambet perfect prin intermediul aparatului dentar. Pacientii au la dispozitie numeroase tipuri de aparate dentare, in functie de preferinte, necesitate si costuri. Pentru ca modificarile necesare sa se faca intr-un timp mai scurt, este necesara purtarea lui de la varste fragede, cand oasele nu sau dezvoltat complet.

Pot folosi aparate dentare si adultii, deoarece reprezinta cea mai buna varianta de indreptare a problemelor prezente la nivelul cavitatii orale, dar si de natura estetica. Medicul ortodont recomanda aparate dentare in urmatoarele cazuri: dinti strambi sau inghesuiti, dantura cu multe spatii, persoanele care au diastema (strungareata), dificultati la mestecarea alimentelor.

 Dintii incorecti pozitionati exercita o solicitare suplimentara asupra tesuturilor de suport. Nefolosirea aparatului dentar, poate provoca boli ale tesuturilor de suport ale dintilor sau chiar pierderea acestora si necesitatea unor restaurari protetice.

 De cele mai multe ori este nevoie ca dispozitivele ortodontice sa fie purtate intre 6 – 24 luni. Aparatul dentar poate preveni aparitia gingivitei dar si cariile dentare. Dintii strambi si nealineati corespunzator sunt foarte greu de curatat. O igiena dentara incorecta duce la aparitia cariilor.

 Clinica LUY ESTHETIC ART recomanda controale aproximativ la 4 – 6 saptamani pentru anumite ajustari ale aparatului.

Exista mai multe tipuri de aparate denatare: metalic, ceramic, lingual (invizibil), etc.

Stomatologie Pitesti

Profilaxie

teeth bracelet

Protetica

Stomatologie Pitesti

Endodontie

Stomatologie Pitesti

Pedodontie

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp