Implant Dentar

Implant Dentar

Luy Esthetic Art

Clinica LUY ESTHETIC ART va ofera solutia atunci cand v-ati pierdut un dinte sau mai multi: implantul dentar.

In cazul implanturilor dentare, lucrarile nu se sprijina pe dinti, spre deosebire de puntile dentare clasice, unde dintii invecinati sunt slefuiti.

In urma unui consult dentar, medicul stomatolog stabileste primii pasi pentru implantul dentar: examen radiologic si analize de sange. La examenul radiologic se obtin informatii exacte despre cantitatea de os care urmeaza sa primeasca implantul dentar. Tot acum se poate stabili daca este nevoie de o eventuala aditie osoasa. Implantul se lasa in os intre 4 – 6 luni.

   In acest timp are loc procesul de integrare in formatiunea osoasa. Succesul integrarii implantare este dat de catre formarea unei cantitati suficiente de celule osoase in jurul implantului dentar. In functie de necesitatile functionale sau estetice ale pacientului, urmeaza etapa protetica de realizare a lucrarilor de ceramica sau zirconiu. Implantul dentar este foarte important deoarece oasele maxilare se resorb, iar structura fetei incepe sa se modifice. In lipsa dintilor, atat masticatia cat si estetica au de suferit. O igiena necorespunzatoare, fumatul, bruxismul, etc., sunt factori de risc care duc la deteriorarea implantului. In perioada urmatoare dieta pacientului trebuie sa fie moale si la temperatura camerei.

Sfat LUY ESTHETIC ART:

   Respectand indicatiile specialistilor nostrii, rata de succes pe termen lung a implantului va creste considerabil!

 

plastic

Chirurgie Plastica

teeth bracelet

Treatments

dental-implant

Implant Dentar

teeth

Estetica Dentara

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp