Estetica faciala

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Estetica Faciala – Luy Esthetic Art

  La Clinica LUY ESTHETIC ART specialistii considera ca fata unei persoane este identitatea frumusetii. Pentru un ten sanatos si frumos, trebuie sa tineti cont de cele mai mici detalii estetice, de aceea este important sa acordati o atentie deosebita. Aspectul tenului este influentat de catre odihna si alimentatie, insa micile defecte pot fi eliminate cu tratamente de specialitate. Datorita inaintarii in varsta, fetele noastre incep sa arate efectele trecerii timpului. Astfel, estetica faciala devine o alegere potrivita pentru persoanele deranjate de semnele imbatranirii. Indiferent de varsta si sex, se poate recurge la una dintre cele mai simple proceduri de diminuare a ridurilor:

  Tratamentul cu Botox – prin injectare, muschii faciali se relaxeaza iar miscarile de expresie nu mai scot in evidenta ridurile. Botoxul este un tratament cosmetic, folosit in tratarea ridurilor fine, dar si celor profunde. Toxina Botulinica este folosita in general la etajul superior al fetei si reduce semnificativ ridurile de pe frunte, ridurile verticale dintre sprancene si ridurile de la colturile ochilor. De asemenea se poate folosi si pentru ridurile din jurul gurii si a barbiei.

  Terapia transpiratiei excesive cu toxina botulinica – pentru ca transpiratia excesiva poate fi o problema serioasa, atat din punct de vedere social, cat si profesional, Clinica LUY ESTHETIC ART ne ofera solutia ideala. In pielea afectata se injecteaza botoxul pentru a bloca fibrele nervoase ce stimuleaza glandele sudoripare. Musculatura nu este afectata deoarece nu se injecteaza profund. Sunt necesare mai multe injectari pentru a mentine efectul in timp.

  Terapia vampir pentru rejuvenare faciala – urmele timpului pot fi sterse cu ajutorul terapiei vampir. Aceasta este folosita pentru: revitalizarea pielii pe fata, gat, decolteu si maini, tratamentul alopeciei, pete pigmentare si riduri, terapia cicatricilor post acnee, rehidratarea pielii uscate si imbatranite. Se recolteaza o mica cantitate de sange, apoi se centrifugheaza. Plasma obtinuta este reinjectata in pielea pacientului cu ajutorul unui ac foarte fin.

  Marirea si modelarea buzelor – pentru ca buzele pline sunt comparate cu tineretea si reprezinta un standard de senzualitate, Clinica LUY ESTHETIC ART va ofera solutia unui tratament cu acid hialuronic pentru marirea si modelarea buzelor.

  La Clinica LUY ESTHETIC ART stergi urmele timpului prin estetica faciala. Tratamentele noastre sunt variate si non invazive.

  [cq_vc_ribbon image=”716″ label=”Chirurgie Plastica” position=”left1″ ribbonlink=”url:%23|title:View%20more” ribboncolor=”#ffffff”]Clinica LUY ESTHETIC ART defineste chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva ca fiind o vasta specialitate interdisciplinara, ce se ocupa cu repararea diformitatilor, corectarea deficientelor functionale si modificarea aparentelor.[/cq_vc_ribbon]
  [cq_vc_ribbon image=”717″ label=”Estetica Faciala” position=”left1″ ribbonlink=”url:%23|title:View%20more” ribboncolor=”#ffffff”]Clinica LUY ESTHETIC ART defineste chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva ca fiind o vasta specialitate interdisciplinara, ce se ocupa cu repararea diformitatilor, corectarea deficientelor functionale si modificarea aparentelor.[/cq_vc_ribbon]
  [cq_vc_ribbon image=”191″ openimageas=”none” label=”Tratamente” position=”left1″ ribbonlink=”url:https%3A%2F%2Fadinfotechsolutions.com%2Fluyestheticart.ro%2Ftratamente%2F|title:View%20more” ribboncolor=”#ffffff”]Asiguram tratamente stomatologice eficiente si minim invazive, folosind tehnologii de ultima generatie. La Clinica LUY ESTHETIC ART, sanatatea orala este supravegheata la toate categoriile de varsta, atat prin aplicarea tratamentelor[/cq_vc_ribbon]
  [cq_vc_ribbon image=”718″ openimageas=”none” label=”Estetica Dentara” position=”left1″ ribbonlink=”url:%23|title:View%20more” ribboncolor=”#ffffff”]Clinica LUY ESTHETIC ART considera ca unul dintre cel mai evident aspect al danturii frumoase este dat de catre dintii sanatosi, bine alineati si cat mai albi. Prin intermediul tratamentelor stomatologice specializate obtineti un zambet sanatos si armonios.[/cq_vc_ribbon]
  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp