Estetica Dentara

Estetica Dentara

Luy Esthetic Art

Clinica LUY ESTHETIC ART considera ca unul dintre cel mai evident aspect al danturii frumoase este dat de catre dintii sanatosi, bine alineati si cat mai albi. Prin intermediul tratamentelor stomatologice specializate obtineti un zambet sanatos si armonios.

La Clinica LUY ESTHETIC ART optiunile zambetului se realizeaza cu ajutorul fatetelor dentare, albire dentara, bijuterii dentare si tatuaj dentar.

Fatete dentare – sunt produse din portelan dentar de calitate si au rolul de a imbunatati estetica unuia sau mai multor dinti.
Albire dentara – este o metoda profesionala de albire a dintilor, rapida, sigura si nedureroasa. Este unul din cele mai solicitate servicii dentare, datorita importantei tot mai mare pe care oamenii o acorda infatisarii exterioare.
Bijuterii dentare – pentru a scoate in evidenta o dantura frumoasa si armonioasa se folosesc bijuteriile dentare. Procedura este nedureroasa si nu afecteaza integritatea dintelui.
Tatuaj dentar – poate varia in functie de suprafetele dentare si este aplicat atat pe dintii laterali cat si pe cei frontali.

plastic

Chirurgie Plastica

teeth bracelet

Treatments

dental-implant

Implant Dentar

teeth

Estetica Dentara

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp