Endodontie

Endodontie

Luy Esthetic Art

 Clinica LUY ESTHETIC ART dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutia tratamentelor endodontice, pentru a incerca sa salveze un dinte care a fost distrus in proportii mari. Specialistii nostrii efectueaza acest tratament in mod corespunzator, pentru a evita aparitia altor complicatii ce implica interventii mai complexe: rezectia apicala sau riscul de a pierde dintele.

 Stresul, fumatul, o igiena dentara precara, dar si modul de alimentatie duc la formarea cariilor. Acestea, netratate, favorizeaza aparitia infectiilor care vor dezvolta chisturi. Astfel de probleme se trateaza cu ajutorul tratamentului endodontic, zona respectiva fiind bine izolata pentru a preveni alte infectii. Atunci cand masurile nu sunt luate din timp, pulpa infectata moare si se formeaza chisturi la nivelul radacinii, iar interventia va deveni mai complexa.

Tratamentul endodontic este mult mai eficient si usor atunci cand bacteriile nu ajung pana in varful radacinii si nu apar chisturile.

La Clinica LUY ESTHETIC ART tratamentul endodontic poate fi efectuat pe durata mai multor sedinte, doar cand chisturile dezvoltate sunt medii. Tratamentul nu este dureros deoarece se realizeaza sub anestezie. Pe langa talent, cunostinte medicale, dar si meticulozitate, acest tratament, presupune folosirea unei aparaturi performante:

– magnificatie (microscop)

– izolare cu diga

– tratament mecanic rotativ

– obturatie de canal tridimensionala prin folosirea unei tehnici de condensare la cald

– control radiologic.

Stomatologie Pitesti

Profilaxie

teeth bracelet

Protetica

Stomatologie Pitesti

Parodontologie

Stomatologie Pitesti

Pedodontie

  [honeypot honeypot-64]

  Stabileste O Intalnire


  Contactează-ne

  Tel : 0770 957 355

  Tel : 0348 405 224

  Programare Online
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × WhatsApp